Dick van den Bosch

Jurist, CEO maar vooral auteur

Dick van den Bosch

Jurist, CEO maar vooral auteur

Recensies van het boek
Mijn zoektocht naar die ene pil

Het boek Mijn zoektocht naar die ene pil is in 2019 verschenen en sindsdien een succes. De eerste lovende recensies komen binnen.


Ik heb dit boek van een vriend van mij gekregen voor kerst. In twee dagen uitgelezen. Wat een heerlijk  boek! Ik heb hard moeten lachen om al die anekdotes en zou de schrijver best eens willen vragen wat fictie was en wat niet. De serieuze gedeelten in het boek spraken mij ook zeer aan. Ik hoop op een vervolg.

Naomi uit Utrecht


Het is niet makkelijk om een komisch boek te schrijven maar deze schrijver heeft daar geen problemen mee. Hij speelt zo leuk met de legendes van Nessie, Cleopatra en King Arthur. Geniaal! Ik heb zijn eerste boek “Het Bali Complot” ook gelezen. Dat was een heel ander genre natuurlijk . Ik  ben zeer benieuwd naar zijn derde boek. Wordt dat een thriller of weer een komisch boek?

Rob uit Den Haag


Ik verlang zeker ook naar zo’n pil! Wat zou dat heerlijk zijn. Het boek leest heel makkelijk  en tovert naast komische noten ook de serieuze kant van het leven op papier. Ik ben niet zo’n lezer maar dit boek had ik in 1 dag uit. Vooral ook dat “tikkie Haags” is geweldig leuk.

Ruud uit Zoetermeer


Ik woon in Rotterdam maar ben Hagenees. Ik ken de schrijver van het golfen. Hij kan heerlijk vertellen en ik heb meerdere malen hard moeten lachen om de vele anekdotes. Het is ook zo herkenbaar. Ik ben zelf ook 60 jaar en verlang zeker naar die ene pil.  Dank Dick!

Hans uit Rotterdam


Ik kreeg dit boek voor kerst  en kende de schrijver niet.  Nu wel en ik hoop maar dat hij een vervolg schrijft . Heerlijk ontspannen heb ik genoten van dit verhaal. Ik lag in een deuk van het Yogaverhaal. Ik zit al 5 jaar op Yoga en herken dit als geen ander.    

Miranda uit Leiden


Ik kreeg een flyer in mijn brievenbus over dit boek en heb hem toen besteld. Wat een heerlijk boek! Ik heb meerdere malen gebulderd van het lachen. Het Saab verhaal in de Haagse binnenstad is hilarisch. De serieuze delen in het boek vond ik ook erg goed evenals het slot. Komt er een vervolg?       

Sander uit Scheveningen


Dick van den BoschJurist, CEO maar vooral auteur