Dick van den Bosch

Jurist, CEO, auteur en golfer

Dick van den Bosch

Jurist, CEO, auteur en golfer

Bad Karma

De ondergang van M. van der K.

Bad Karma is een meeslepende management thriller die zich grotendeels in Den Haag afspeelt. John Wagner senior heeft daar al ruim 25 jaar een bloeiend consultancybedrijf. Als hij plots getroffen wordt door een ernstige ziekte moet hij de leiding overdragen aan een van zijn beide directeuren. De strijd om de macht tussen deze twee blijkt echter ongelijk als een van hen geen enkel middel schuwt om CEO te worden. Zittend op zijn nieuwe troon wordt hij echter plotseling ontvoerd evenals vier andere personen verbonden aan het consultancybedrijf. Hoofdinspecteur Jack van Diemen en zijn partner Lisa Fratelli worden op de zaak gezet en merken al snel dat zij steeds achter de feiten aan lopen.

Bestel mijn boek direct online

De beoordeling van uitgever Boekscout

Wat de kenners ervan vinden

"Van een thriller die zich afspeelt op Bali, naar een thriller in de management wereld. Jij bewijst dat jij je elke setting eigen kunt maken en zo realistisch kunt beschrijven dat ik soms vergeet dat ik pure fictie lees. Je hebt Bali in deze thriller zowel in stijl als setting echt volledig achter je gelaten. De combinatie tussen dialogen die door hun doeltreffendheid realistisch overkomen en jouw beeldende en levendige beschrijvingen van zowel karakters als omgevingen maken dat je de lezer volledig meetrekt in jouw thriller. Hoewel jouw titel al een tipje van de sluier oplicht, wil je als lezer uiteraard weten waardoor die slechte karma dan komt. Van belang voor de spanning zijn ook de perspectiefwisselingen, waardoor je als lezer steeds een stukje dichter bij de oplossing van de puzzel omtrent de ontvoering van de slinkse Michiel van der Kwal  komt. Ik kon niet stoppen met lezen en ben meteen al benieuwd waar jouw volgende boek zich afspeelt."

Bestel mijn boek direct online

Recensies van lezers

Sjoukje uit Veenendaal

Wat een heerlijke thriller is dit! Van mijn man gekregen omdat ik zoveel van dit genre houd. In een keer uitgelezen. Het lijkt allemaal griezelig echt. Ik kende de schrijver nog niet maar ga zeker ook zijn eerste boek “Het Bali Complot” lezen.


Jeroen uit Den Haag

Ik heb genoten van dit boek. Spannend tot op de laatste bladzijde. Dank en respect. Hoe krijg je dit zo op papier?


Annetschka uit Den Haag

Spannende thriller. Ben het volledig eens met de beoordeling van de uitgever. Ook leuk dat je al die plekken in Den Haag herkent.


Romy uit Utrecht

De schrijver moet wel uit ervaring spreken. Het lijkt zo echt! Fantastische thriller met veel onverwachte wendingen.

Bestel mijn boek direct online

Dick van den BoschJurist, CEO, auteur en golfer