Dick van den Bosch

Jurist, CEO maar vooral auteur

Dick van den Bosch

Jurist, CEO maar vooral auteur

Autobiografie Dick van den Bosch

Jurist, CEO maar vooral auteur

Dick van den Bosch is 60 jaar en woonachtig in Scheveningen. Hij studeerde rechten in Leiden waar hij in 1983 zijn doctoraal behaalde. Daarna werd hij dienstplichtig officier bij de Koninklijke Landmacht waar hij 16 maanden diende bij de geneeskundige troepen. In 1985 startte hij zijn loopbaan bij de Ondernemersorganisatie EVO waar hij 31 jaar werkte, waarvan meer dan 15 jaar als directeur. In 2017 stopte hij daar. Met zijn enorme ervaring in praktisch alle kernelementen van een bedrijfsvoering zou hij best nog les willen geven aan jonge mensen in het middelbaar en hoger onderwijs.

Toch lijkt het leven een andere wending te nemen

Op het eiland Bali kreeg hij in 2016 het idee om een heuse thriller te schrijven en ligt nu in de winkel. De kritieken zijn lovend. ‘Het Bali Complot’ is een zinderende thriller die je het liefst in een keer uit wilt lezen. Het boek is tevens een rondreis over dit prachtige eiland in de Indische oceaan met zijn geheel eigen cultuur.

Tweede boeklancering

Dick heeft de smaak van het schrijven te pakken. In 2018 is ook zijn tweede boek verschenen onder de titel ‘Mijn zoektocht naar die ene pil’. Een boek waarin je een wereldreis raakt vol humoristische verhalen en je laat nadenken over geluk en je eigen leven. Eigenlijk is Dick jurist en CEO maar nu dus vooral auteur... Veel leesplezier!

Dick van den BoschJurist, CEO maar vooral auteur